Половинката на най-добрия български тенисист Григор Димитров - Лолита Османова, използва социалните си мрежи, за да обяви за голяма промяна в живота си.

"Посоката на моя живот се промени и аз нямам търпение да отразя това в блога си. Завърнах се с нов статус, с нов поток на мислите, идеи и проекти", написа 28-годишната рускиня, която прави пореден опит да популяризира своята лайфстайл страница в Instagram. 

"Много е важно да разтоварите живота си от ненужни неща, ненужни хора и да дадете достъп до нови неща! Съгласни ли сте?", добави Лолита в друг пост, който доста прилича на предходния.

Всичко това накара много от последователите на Лолита и Григор Димитров да си помислят, че двамата са сложили край на връзката си. 

Но сякаш, за да затвори устата на всички онези, които правят погрешни догадки, Лолита сподели нова публикация, в която кратко, точно и ясно обяснява всичко. 

"Уважаеми последователи, бих искала да поясня, че всичките ми публикации и думите ми за "животът няма да е същият" и "отървете се от безполезните неща и хора" не са адресирани към никого конкретно или нещо свързано с личния ми живот. Ставаше въпрос за това най-накрая да завърша и да получа дипломата си по психология, така че поздравления за мен! Всички можете да спрете да си играете на детективи, защото аз не споделям личния си живот в социалните медии. Благодаря ви", написа рускинята. 

В момента Лолита прекарва време в Лондон, а Гришо беше на турнира в Стокхолм, където за разлика от 2013 г., когато стана шампион, сега  българския тенисист отпадна още в началото от чеха Иржи Лехечка ) с 4:6, 6:1, 6:7(5) след 2:24 часа игра под погледа на бившия си наставник Дани Валверду.

Григор Димитров, шпагат и колко пластичен е българският тенисист

Скритият талант на Григор Димитров

Българският тенисист изненадва с нови умения

От Daily Mail припомнят, че Гришо и Лолита потвърдиха връзката си през декември 2020 г., след като няколко месеца предпочитаха да я пазят в тайна.