Григор Димитров приключи участието си на US Open в Северна Америка със загуба от Александър Зверев в третия кръг на тенис турнира. По всичко личи обаче, че бързо е намерил с какво да уплътни времето си, придружавайки своята красива половинка Мадалина Геня на светско събитие.

Мадалина Геня по бельо

Мадалина Геня по бельо

Гаджето на Григор Димитров отново напомня колко е секси

Родният тенисист се е отправил към Италия заедно със своята приятелка. Появиха се кадри от участието на румънската актриса и модел в 80-ото издание на Международния филмов фестивал във Венеция, където тя бе в компанията именно на Григор Димитров. 

Виждаме Геня да позира чаровно пред фотографите на лодка. Секунди след като ги поздравява, към нея се присъединява и най-добрият ни тенисист. Румънката е изключително елегантна в дълга копринена бяла рокля с акцент върху ръкавите, покрити с пера, докато Димитров е заложил на стилен тъмен костюм.

Снимка 633007

Източник: GettyImages

Двамата не пропуснаха да засвидетелстват любовта си с нежна целувка пред фотографите, след което се отправиха към мястото на официалното събитие.

Григор Димитров и Мадалина Геня не забравиха да споделят прекрасните мигове от светската им изява на стори в Instagram, с което за пореден път доказаха колко държат един на друг. 

Снимка 633008

Източник: GettyImages

Малко след появата им на 80-ото издание на Международния филмов фестивал във Венеция, в социалните мрежи се появиха и папарашки снимки, на които Мадалина и Григор продължават да интимничат, да се усмихват, прегръщат и целуват, ясно демонстрирайки колко са щастливи, че могат да прекарат това време заедно.

Не можем да отречем, че за пръв път от много време насам Григор Димитров е толкова открит и демонстриращ връзката си. И с Лолита Османова, и с Никол Шерцингер, българският тенисист не си позволяваше такива закачки и засвидетелстване на чувствата в социалните мрежи.  Още по-малко на официални събития. Може би именно румънската красавица ще се окаже жената, която наистина е успяла да спечели сърцето на Григор Димитров.