Голди Хоун и Кърт Ръсел са от малкото холивудки двойки, които могат да се похвалят с дългогодишна и здрава връзка. Двамата актьори са заедно от 1983 г. Но по-любопитното в случая, че те не само не са сключвали брак, но и никога не са имали намерение да го правят.

Голди Хоун предложи брак на Кърт Ръсел

Голди Хоун предложи брак на Кърт Ръсел

Звездите са заедно в живота от 33 години!

Връзката на Голди (77) и Кърт (71) започва близо 17 години след първата им среща. Двамата се засичат през 1968 г. покрай служебни ангажименти, но чак през 1983 г., след като си партнират във филма Swing Shift, се появяват романтичните чувства. И оттогава насам са неразделни.

С днешна дата и двамата често говорят открито за това колко щастливи са от факта, че са заедно толкова години. В интервю за Variety, повод закоето е предстощата церемония на наградите Оскар, Голди, която също е носителка на престижната статуетка през 1970 г., споделя за доста личния си живот. Актрисата разказва как постоянно е получавала въпроси през годините от близки и приятели за евентуална сватба. "А ние пък си задавахме въпроса защо някой се интересува толкова много от това? И така и никога не го направихме, никога не се оженихме", казва тя.

Голди се изказва и твърде ласкаво за Кърт. Тя го определя като изключително отдаден партньор и "брилянтен" човек, креативен и готов винаги да ѝ бъде в помощ. "Навсякъде, само не и в кухнята", шегува се и добавя, че двамата много си приличат и нито той, нито тя се имат за филмови звезди.

Снимка 609666

Източник: GettyImages

Двамата актьори всъщност са били женени преди да се съберат. Голди Холн дори два пъти. Тя има две деца от брака с Бил Хъдсън - Оливър (46) и Кейт (43), а Кърт има син Бостън (43).

През 1986 г. те стават родители и на единственото си общо дете - Уайът.

Кейт Хъдсън, Райдър Робинсън и посланието на актрисата за рождения ден на сина си

Мъжът, който притежава цялото сърце на Кейт Хъдсън

Семейна идилия

Голди разказва и колко усилия са положили през годините с Кърт, за да научат децата си на важните ценности. "Трябва да се работи здраво, за да си изкарваш прехраната и да живееш достойно", казва звездата и допълва: "Важно е човек да бъде реалист, но е важно и да бъде човечен и състрадателен. Това е нещото, което ме научи моят баща и сега аз го предавам на децата и внуците си."