Животът на Хайди Клум е много интересен. Супермоделът има бляскава кариера, четири деца и три брака. През 2019 г. тя се омъжи за музиканта Том Каулиц и двамата продължават да са истински щастливи.

Хайди Клум както рядко я виждаме - в семейния уют на дома и в компанията на децата и съпруга си

Хайди Клум както рядко я виждаме

Семейната идилия на модела

Хайди и Том често публикуват романтични селфита. Понякога се целуват, понякога се прегръщат, но каквото и да правят, винаги изглеждат сякаш току-що е припламнала искрата помежду им.

Поредното доказателство за коледните им снимки. Моделът не пропусна да сподели няколко кадъра, за да покаже колко добре са си изкарали.

И докато на 25 декември повечето хора са в типичното коледно настроение, което завладява всички ни - да отваряме подаръци, да се снимаме пред елхата, то при Хайди и Том нещата са малко по-различни.

Двамата с Том са избрали да празнуват някъде на топло и по възможност с по-малко дрехи. От качените снимки в профила ѝ в Instagram виждаме, че моделът и половинката ѝ избрали усамотените плажове не някой остров и се наслаждават на Коледа под звука на морските вълни, където Хайди без да се притеснява може да свали горнището на банския си и да се препича на слънце. 

Виждаме как Том и Хайди позират на плажа с коледни шапки и надуваема коледна елха, които придават допълнително празнично настроение към иначе страхотните моменти, които двамата споделят.

Хайди Клум и Лени Клум - майка и дъщеря заедно по бельо

Хайди Клум и Лени Клум - майка и дъщеря заедно по бельо

Новата рекламна кампания на майка и дъщеря за Intimissimi

В едно няма никакво съмнение, а именно, че където и да отиде и каквото и да прави, моделът знае как да привлича вниманието към себе си.