Хайди Клум продължава да е един от най-популярните модели и да изглежда все така забележително, въпреки че не се занимава активно с мода от години. Успяла е обаче да предаде модния ген и на най-голямата си дъщеря.

19-годишната дъщеря на Хайди Клум - Лени, чиито баща е Флавио Биаторе, е гордостта на мама. Но не само защото е избрала да върви по нейните стъпки, а и защото винаги знае какво иска и какво - не. Качество, което Хайди така и не е успяла да усвои - поне така е признавала неведнъж и самата тя.

Вече няколко пъти виждаме Лени Клум в различни модни фотосесии и рекламни кампании. Сега можем да й се насладим по бельо в компанията на... майка й. 19-годишната Лени и 50-годишната Хайди участват в коледната кампания на Intimissimi.

Истината е, че Хайди и Лени Клум са не просто майка и дъщеря, а и две поколения модели, за които всички говорят. Красавиците няма как да останат незабелязани, а когато са в комплект, всички погледи са в тях.

Особено когато са само по бельо. Точно с това са облечени (ако можем да се изразим така) за рекламната кампания на италианския бранд. Двете позират в няколко различни модела бельо една до друга и да си признаем, изглеждат просто невероятно.