Последните няколко сезона може и да не са от най-силните за Гарет Бейл, но той си остава един от най-добрите футболисти в световен мащаб.

Нидерландия и решението да изравни възнагражденията на мъжете и жените в националните отбори по футбол

Голяма крачка за футболистките на Нидерландия

По стъпките на САЩ и Испания

Около бъдещето на уелския национал се спекулира от много време, но най-сетне бе потвърдено, че той ще напусне Реал Мадрид. Няма обаче да се присъедини към друг голям европейски гранд, а ще поеме в посока Америка.

Бейл ще е едно от новите попълнения на Лос Анджелис, като веднага човек би си помислил, че заплатата му ще е сред най-високите в MLS. Е, да, ама не.

Според източници на Los Angeles Times, заплатата на Бейл няма да има нищо общо с досегашната му и той ще вземе едва 1.6 милион долара за срока на договора си, който е за една година. Това е голямо намаление в сравнение с досегашното му възнаграждение в Реал Мадрид, където взимаше по 20.3 милиона долара на сезон, пише Marca.

Най-високоплатеният футболист в MLS е Лоренцо Инсиние, който печели по 12.42 милиона долара на година. На второ място остава Джердан Шакири с 8.15 милиона долара, а на трето е Чичарито - шест милиона долара.

От SPORTbible разбираме, че Дейвид Бекъм и неговия Интер Маями ще се окажат също печеливши от трансфера на Гарет Бейл. Интер Маями трябва да получи 40 000 долара компенсация от Лос Анджелис.

Мондиал 2022, Катар, законите в страната и забраната за правене на случаен секс

Сексът на Мондиал 2022 ще се окаже мираж

Бракът е нещо много важно в страната домакин

Просто защото според правилата на MLS отборът от Холивуд е привлякъл футболист, който е бил сред трансферните цели на противника си.