Като зрители, ние рядко си даваме сметка за усилията, които полагат някои звезди, за да изглеждат безупречно. Особено когато им предстои да влязат под кожата на супергерой.

Дуейн Джонсън, Black Adam, сцената без тениска и за какво се готви актьорът

За какво се готви Дуейн Джонсън толкова усилено с месеци

Скалата ще ни скрие шапките

Естествено, не всички се подлагат на нечовешки хранителни и тренировъчни режими. Но при всички случаи внимават какво хапват и се упражняват.

Това неписано златно правило важи с пълна сила и за 36-годишната актриса Гал Гадот, която неслучайно мнозина вече наричат просто Жената чудо.

В интервю за Shape звездата от "Жената чудо 1984" споделя детайли от здравословната си диета, която, противно на очакванията, въобще не е толкова стриктна, колкото предполага външният вид на Гадот.

Денят й започва с една цяла бутилка Smartwater + Clarity, бутилираната вода, на която Гал е рекламно лице. Чак след това си взима сутрешната доза кафе и закусва.

Що се отнася до храната, Гал спазва средиземноморска диета, като изпитва истинско удоволствие не само докато хапва ястията, но и докато ги приготвя. Сред любимите й рецепти са яйца с авокадо, домати и киноа, както и див ориз със зеленчуци и месо на скара.

Е, както самата казва, и тя "не е светица". И продължава със самопризнанията: "Ям чийзбургери и подобни неща." Но през повечето време актрисата се храни здравословно - просто защото тогава се чувства "по-жизнена".

"Жената чудо 1984", Гал Гадот, Педро Паскал и забавните моменти зад кадър

Забавните моменти зад кадър на "Жената чудо 1984"

Голям смях е паднал

Упражненията са приоритет и Гал Гадот се опитва да тренира всеки ден, но и на нея невинаги й се получава. Обикновено това се случва от три до четири пъти в седмицата. И не на последно място - поддържа психическото си здраве с приложението за медитация Headspace.