Вече от доста време знаем, че Дуейн Джонсън тренира така, както никога досега не го е правил, за да влезе в най-добрата си форма за Black Adam - неговият супергеройски дебют.

Дуейн Джонсън, Black Adam, закуската и как се подготвя Скалата за дебютната си роля на супергерой

Дуейн Джонсън и закуската му за супергерои

Скалата спазва строга диета заради ролята си в Black Adam

Той и без да тренира си прилича на супергерой, но явно има доста по-големи планове. С почти година закъснение снимките на филма най-после започнаха и Джонсън вече може да покаже мускули.

От профила му в Instagram разбираме, че тренира дори късно вечерта. И то особено когато на следващия ден трябва да заснеме сцена, в която е гол до кръста.

Джонсън пише, че през тази седмица ще снима такъв тип сцени и много се вълнува, защото се е трудил с месеци, за да постигне желания резултат. Скалата пояснява, че с помощта на треньора си Дейв Риенци е контролирал нивата на вода и сол в организма си. В комбинация с добрия стар фитнес, за да постигне плътни, сухи и детайлни мускули.

Дуейн Джонсън отбелязва, че това си е цяла наука, защото с месеци са взимани предвид много фактори. Актьорът казва, че тази форма му е необходима, защото Black Adam е безсмъртният шампион на боговете, надарен със силата на Супермен и владеещ магия.

Дуейн Джонсън, Foodporn, шеф Амури Гишон и дъмбелът от шоколад, който Скалата получи

Сладкият подарък, който Дуейн Джонсън получи за рождения си ден

Ето на това му се казва жест

Вече нямаме търпение да разберем как Джонсън ще развие образа, защото в него определено има много потенциал.