Гал Гадот си е същинска жена-чудо, защото едва година след раждането на третото си дете изглежда в страхотна форма. Още по-страхотно е, когато я видим по бански край басейн. В поредица от снимки в профила си в Instgram актрисата впечатлява феновете си именно с това - с естествена красота и видимо без грим.

Гал Гадот, средиземноморската диета, тренировките, Headspace и как се поддържа Жената чудо

Как поддържа форма Жената чудо

Не било толкова трудно да изглеждаш като Гал Гадот

Гадот e успяла да хване последните августовски лъчи в бронзов бански от две части. Докато отпива от напитка в порцеланова чаша (вероятно от кафето си), тя демонстрира релефен корем. Който буди у нас лека доза завист. Но благородна, разбира се.

И не само ние се наслаждаваме на снимките, защото публикацията ѝ има над 2 милиона харесвания, като почитателите ѝ веднага оцениха натуралната ѝ визия като "невероятна" и "съвършена" в повече от 10 хиляди коментара.

И това не е всичко. Миналата седмица Гал Гадот пусна няколко закачливи снимки в оранжева хавлиена рокля от Dé Rococo, която според Page Six е на стойност 145 долара. В описанието към поста актрисата пояснява, че това е бил един нетипичен за майка на три деца августовски ден.

Ако върнем още малко по-назад в профила ѝ, ще разберем, че тази секси форма не се постига с излежаване на дивана, а с тренировки. Гадот демонстрира нагледно, че за Жената чудо не е никакъв проблем да направи стойка на ръце.

"Смърт край Нил", Гал Гадот, Кувейт, Ливан и защо двете страни забраниха филма

Защо Кувейт и Ливан забраниха филм с Гал Гадот

Напрежението продължава да се трупа

А определено има и за какво да се готви, тъй като ѝ предстои да влезе в ролята на Клеопатра в предстоящ биографичен филм за емблематичната владетелка на Египет.