В последните години звездите, които оставят децата си да се самоопределят по пол, стават все повече. А тази либералност след години дава своя резултат и техните наследници гордо заявяват, че не се чувстват добре в тялото, в което са родени, и решават да поемат по нов път.

Серафина Афлек изненада всички - дъщерята на Бен Афлек и Дженифър Гарнър, за която всички говорят

Защо всички говорят за 15-годишната дъщеря на Бен Афлек и Дженифър Гарнър

Интересен избор на прическа

Същото тази седмица направи и Серафина Афлек, средното дете на Бен Афлек и Дженифър Гарнър, която вече иска да се обръщаме към нея/него с Фин.

Преди около два месеца Фин за пръв път обръсна галвата си почти изцяло, което бе и първата по-сериозна стъпка към голямата промяна. Но това сякаш не беше толкова неочаквано, защото от години все предпочиташе по-момчешка визия, а не дълги коси като сестра си Вайълет.

На опелото на бащата на актрисата Уилям, което се проведе преди дни, Серафина се представи с новото си име. А дни по-късно го видяхме, облечено в момчешки дрехи, да си говори с майка си в козметичен салон, който тя посети за поредната процедура.

И изглежда помежду им няма никакво напрежение и Дженифър Гарнър вече е приела избора на Серафина, пише Daily Mail.

Дженифър Лопес с лични снимки от рождения ден на децата ѝ Макс и Еме

Как изглеждат порасналите деца на Дженифър Лопес

И как отпразнуваха рождения си ден близнаците Макс и Еме

Сигурни сме, че и Бен Афлек няма нищо против самоопределянето на детето си, защото любовта към него е по-силна от всички предразсъдъци. А и сега той е доведен баща и на децата на Дженифър Лопес, чиято дъщеря Ема също иска да я наричат Еме и да се обръщат към нея с "те".