Откакто се раздели със съпруга си Себастиан Беър Маклард, през последните месеци името на Емили Ратайковски се спряга до това на толкова много и различни мъже. Дори се появиха слухове, че има връзка с актьора Брад Пит. Разбира се, повечето от новините до момента бяха по-скоро догадки на базата на случайни срещи, като моделът рядко беше снимана да интимничи със съответния мъж.

Дръзката пикси прическата на Емили Ратайковски и фотосесията ѝ за списание Pop

Емили Ратайковски - отново закачлива, секси и предизвикателна

Дръзка до последно

След последните папарашки снимки и видеа на Емили Ратайковски обаче, започваме да си мислим, че има нова звездна двойка на хоризонта. Хари Стайлс неочаквано беше уловен да си разменя пламенни целувки с модела Емили Ратайковски по улиците на Токио. Носителят на Грами и Емрата се целуваха и натискаха страстно, без да се вълнуват присъствието на околните, както отбелязват и от Daily Mail.

Двамaта бяха в японската столица, където Стайлс изнесе няколко концерта като част от своето турне Love on Tour. Интимната сцена идва само няколко месеца, след като се раздели с Оливия Уаилд. Двамата имаха почти двегодишна връзка. От своя страна Ратайковски доскоро излизаше с комика Ерик Андре (поне така се твърдеше), а преди това се говореше, че има връзка с Пийт Дейвидсън.

За момента нито Емрата, нито Хари Стайлс отричат или потвърждават, че са заедно, но предвид видяното в социалните мрежи помежду им, сме сигурни, че е въпрос на време да разберем дали връзката им е сериозна, или става дума за мимолетна авантюра. Едно е сигурно - сцената, в която се целуват, е доста гореща.