Емили Ратайковски очевидно не се притеснява от променящото ѝ се тяло по време на бременността. А и защо да го прави, тя и така изглежда зашеметяващо секси... И няма нищо против всички да го знаят.

Емили Ратайковски и първото голо бременно селфи на модела

На бременната Емили Ратайковски не ѝ трябват дрехи

Емрата знае как да провокира

29-годишната актриса и модел отново показа бременното си коремче в кратък клип от плажа, на който изглежда страхотно в банските от две части и със слънчеви очила в ръка.

Почитателите ѝ в Instagram полудяха по новото видео, което бързо събра над пет милиона гледания. "Ангел в корема ми", написа бъдещата майка към последното си видео.

Ратайковски очаква първото си дете от съпруга си Себастиан Беър-Макклард, с когото не искат да разкриват пола на бебето, пише People. В есе за Vogue през октомври миналата година, тя обясни защо е така. "Когато със съпруга ми казваме на приятели, че съм бременна, първият въпрос след "Поздравления" почти винаги е "Знаете ли какво ще е? Обичаме да отговаряме, че няма да знаем пола, докато детето ни навърши 18 години и че тогава ще ни уведомят."

Отговорът звучи забавно и всички се смеят, но той загатва възможности, които са много по-сложни от това дали бебето ще е момче или момиче, обяснява тя. "В крайна сметка нямам представа кой расте в корема ми. Кой ще бъде този човек, на когото ще станем родители? Как той ще промени живота ни и кои сме ние?", пише тя.

Емили Ратайковски, есето ѝ за New York Magazine и постижението, с което моделът се похвали

Успя ли да се откупи Емили Ратайковски

Равносметката за 2020 г.

"Това е чудесна и стряскаща концепция, която ни прави безпомощни и смирени", добавя Ратайковски и обяснява, че вместо да се страхува, усеща ново чувство на спокойствие и мир. "Вече се уча от този човек в тялото ми", казва тя. "В мен има чудо".