Обикновено снимките на Емили Ратайковски карат мъжете да настръхват при вида на особения ѝ поглед и знойна фигура. Жените пък тайничко да ѝ завиждат - нищо че никога не си го признават.

Eмили Ратайковски, Inamorata и новите снимки на модела по бански

Емили Ратайковски е все по-секси

Нови снимки по бански два месеца след раждането

Този път обаче американската актриса и модел стана мишена на масирана критика от всички.

Красавицата, която на 7 юни навърши 30 години, посрещна рождения си ден във ваканционно настроение с любимия си мъж и тримесечното им бебе. В навечерието на празника тя публикува поредица от снимки с малкия Силвестър Аполо Беър, облечени в еднакви бански.

Този път заедно с лайковете и обичайния възторг от фигурата на Емили, която само три месеца след раждането изглежда фантастично, дойде и серия от негативни коментари.

Много нейни фенове, особено майки, се изумиха от начина, по който тя държи бебето - без да придържа неукрепналата му главичка, което е недопустимо за бебе в такава крехка възраст.

Сред критиците на Емрата беше и известният британски журналист и бивш водещ на "Добро утро, Британия" по ITV – Пиърс Морган, който напусна телевизията заради обвинения в лъжа към Меган Маркъл.  

Морган, който е баща на четири деца, сподели една от снимките в Twitter и написа: "Не се държи така бебе @emrata - и милионите ви последователи не трябва да бъдат насърчавани да правят същото. Ще бъда щастлив да ви дам няколко съвета, ако имате нужда от тях."

Ратайковски премахна коментарите под публикацията си, която беше харесана от над 1 900 000 души, но със сигурност горчивият послевкус от публичното засрамване ѝ е останал.

Емили не е първата звезда, критикувана заради начина, по който си гледа детето. Същата съдба са имали певицата Пинк и гимнастичката Шон Джонсън.

Емили Ратайковски, новите снимки на модела и перфектната ѝ форма след раждането

Перфектните форми на Емили Ратайковски след раждането

Как става този номер

Въпреки че повечето хора осъзнават, че е неприемливо да се присмиваш над майка, хората обичат да осъждат. Но истината, която повечето не осъзнават, е, че това може да бъде силно травмиращо за нея, обяснява психиатърката и експерт по женско здраве д-р Тамар Гур пред Yahoo!Life.