Определено Емили Ратайковски и Кортни Кардашиян са едни от най-следваните жени в социалните мрежи. Не бива да бъде подценявано и тяхното влияние върху всички нас, защото дори да го отричаме, го има.

Емили Ратайковски и слънчевите очила на лято 2019

Емили Ратайковски и слънчевите очила на лято 2019

Актуалната форма слънчеви очила и звездите

Кортни се опитва да го докаже с новия си сайт Poosh, който тя описва като съвременно ръководство за това как да живеем добре.

Именно в интервю за Poosh Кортни Кардашиян разговаря с Емили Ратайковски, за да обсъдят много неща, сред които как да имаме по-голяма увереност и убийствените бански и бельо на Емрата. 

По време на разговора им, който трябваше да изглежда като непринуден, двете споделиха и любопитни истории от детството си, свързани с бельото.

Кортни си спомня как още от малка майка ѝ винаги ѝ е повтаряла да облича бикини и сутиен, които да се съчетават добре помежду си. Причината е, че никога не знае какво може да се случи и ако се наложи да остане по бельо, да не се чувства некомфортно от това.

Емили Ратайковски, Inamorata и колко секси са новите модели бански

Емили Ратайковски с нови секси бански

Inamorata ни разгорещи

Когато пък Емили е била на 12 години и е трябвало да излиза с родителите си на вечеря, нейната майка ѝ е казвала да облича хубаво и по-специално бельо. Защото по този начин ще се чувства сякаш случаят е по-специален, без значение, че никой друг, освен нея, няма да знае какво носи.