Емили Ратайковски избяга от пронизващия студ на Ню Йорк за малко топло време на Карибите. 32-годишната актриса и модел използва своя Instagram, за да сподели невероятни снимки от бягството си в Търкс и Кайкос заедно с друга известна красавица - Тина Кунаки.

Нара Баптиста - новата по-млада половинка на Венсан Касел, която е по-секси и от Тина Кунаки

Новата по-млада половинка на Венсан Касел - по-секси и от Тина Кунаки

Връзката на френския актьор с Нара Баптиста се задълбочава

Докато позираше в невероятно секси бански костюм в оранжево върху зашеметяващия пясък на тропическата нация, Емрата демонстрира завидно добро настроение. Тина, която наскоро се раздели със съпруга си Венсан Касел, последва примера, като облече флорален бански от две части, което подчертава изваяната й физика.

От снимките ясно се вижда, че и Тина Кунаки, и Емили Ратайковски искрено се наслаждават на взаимната си компания, докато събират тен на това райско местенце.

Емили наскоро разкри, че се надява да вдъхнови други млади разведени жени, като пише за собствения си опит. Моделът се омъжи за Себастиан Беър-Макклард през 2018 г., а синът Беър се роди през 2021 г., преди двамата да се разделят през юли 2022 г.

32-годишният модел, който е на корицата на новия брой на Vogue Австралия, разкри, че би искала да премахне част от "стигмата" около развода.

"Не мога да повярвам, че няма повече книги за провалени първи бракове. Чела съм много литература за развода, но тя обикновено е за семейства, които се разпадат, след като децата са пораснали", казва тя пред изданието.

"Наистина мисля, че толкова много жени се развеждат на по-млада възраст и е такова табу и има такава стигма около това", продължава Емрата.

Емили Ратайковски е готова да разкаже цялата истина за развода с Себастиан Беър-МакКлард

Когато Емили Ратайковски разголва душа и тяло

Какво сподели моделът пред Vogue Aвстралия

По-рано Емили обсъди развода си, докато гостува в подкаста Going Mental на Dear Media с Айлийн Кели.

"Дълго време нямах смелостта да си тръгна. Бях наистина, наистина нещастна", казва тя.