В последните месеци отново станахме свидетели на не една и две изненадващи звездни раздели, както и на още по-изненадващи звездни свалки. След като през 2022 г. Емили Ратайковски сложи край на брака си със Себастиян Беър-Маклард, през 2023 г. я видяхме да се целува страстно както с Хари Стайлс, така и с френския актьор и комик Стефан Бак.

Защо Емили Ратайковски няма да се ползва с привилегии в Madison Square Garden

Как Емили Ратайковски ядоса цял баскетболен отбор

Емили е проявила неуважение

Моделът обаче посрещна новата година в по-различна компания. Тя публикува в профила си в Instagram поредица от снимки, от които разбираме как си е прекарала празника. Отново неприлично секси и в оскъдно облекло, Ратайковски се оказа в обятията на ганайско-американския изпълнител и текстописец Моузес Съмни.

Двамата позират с широки усмивки и с контрастни тоалети - тя изцяло в бяло с доста изрязана рокля, а той - от глава до пети в черно.

Те не се притесняват да показват пред камерата и танцувални умения, а ръката на Съмни е опасно близо до сочните форми на Емили. И кадрите няма как да не ни усъмнят дали двамата са просто приятели.

В новогодишната нощ далеч не е първият път, в който ги виждаме заедно. От години Ратайковски и Съмни имат близки отношения, които надали прекрачват границата на приятелството.

Емили Ратайковски и Тина Кунаки са секси заедно по бански

Секси, по-секси, най-секси...Емили Ратайковски и Тина Кунаки заедно по бански

Когато двете красавици са на почивка, всички погледи са в тях

Изпълнителят е определял публично своята сексуалност като "непостоянна" и по думите му не може да се определи като гей, но със сигурност не е и хетеросексуален. Е, все пак има вероятност Емили да му е върнала интереса към жените, предава Daily Mail.