Трудно е човек да проследи връзките на Емили Ратайковски през последните месеци. Откакто се раздели със съпруга си, моделът не спира да излиза по срещи.

Оскари 2023, Емили Ратайковски, партито на Vanity Fair и прозрачната ѝ предизвикателна рокля

Емили Ратайковски и прозрачната ѝ рокля

Не откъсваме поглед

Говореше се, че се вижда с Брад Пит, заедно с Пийт Дейвидсън беше на баскетболен мач, а с Ерик Андре си направи доста разголена секси снимка.

Тя не бе публикувана от Ратайковски, а от комедианта, но пък беше ясен знак, че отношенията между двамата са интимни и сериозни. Е, очевидно не са, защото няколко седмици след това се заговори, че Емили излиза с друг мъж. Както казахме, трудно човек може да се ориентира какво се случва в личния ѝ живот.

От интервю на Ерик Андре за Rolling Stone обаче разбираме малко повече за голата им снимка. Комедиантът казва, че идеята е хрумнала на Ратайковски, защото гледката ѝ се е сторила забавна и неповторима. "Пиех вино, а тя започна да се смее и каза, че трябва да направи снимка."

А колкото до цялата им връзка комедиантът твърди, че създалата се врява и слухове около нея са били далеч по-интересни от това, което наистина се е случило.

Емили Ратайковски, Ерик Андре, Свети Валентин и голата им снимка

Голата снимка на Емили Ратайковски и новото ѝ гадже

Ето така се празнува Свети Валентин

Близки до Емили Ратайковски източници на E! News твърдят, че моделът е скъсала с Ерик Андре няколко дни преди той да публикува снимката в профила си в Instagram. Въпреки това очевидно Емрата няма нищо против действията на бившия си, защото към момента не е възразила публично.