Последната половин година е доста бурна за Емили Ратайковски, защото след раздялата си със Себастиян Беър-Маклард моделът определено се опитва отново да намери любовта и щастието.

Емили Ратайковски, голите ѝ снимки и колко добре изглежда моделът

Голите снимки на Емили Ратайковски

Емрата пак провокира

Беше свързвана с няколко мъже, като най-сериозно може с Пийт Дейвидсън, защото двамата дори посетиха заедно мач от NBA. Но и там нещата не се получиха.

Емрата обаче не е спряла да търси нови изживявания и поне към момента ги намира в компанията на Ерик Андре. Двамата бяха заснемани на няколко пъти от папараци, но за Свети Валентин решиха леко да скандализират феновете си.

В профила си в Instagram комедиантът реши да публикува две почти еднотипни снимки, след които не остава съмнение дали двамата са нещо повече от приятели. На тях виждаме как Андре се е излегнал чисто гол на диван, като емотикон на сърце, прободено от стрела, прикрива интимните му части.

Емили Ратайковски, разговорът й с Томи Дорфман в подкаста й и размислите й за развода

Щастливо разведена ли е Емили Ратайковски

Отговорът - от самата нея

В огледалата зад него пък можем да видим, че снимката е направена от самата Емили Ратайковски, която също е полугола. "Честит Свети Валентин", пък гласи описанието под поста.