Брус Уилис обяви, че се оттегля от актьорството през март 2022 г. След като около година актьорът се бори с афазия, преди месец съпругата му обяви, че той вече е с диагноза фронтотемпорална деменция. А сега го виждаме и за пръв път от много време насам в ново видео от рожденият му ден на 19 март, когато той навърши 68 години.

Брус Уилис на 68

Брус Уилис в 23 факта

Защото някой днес има рожден ден

Брус Уилис празнува рождения ден в компанията на най-близките си хора. Бившата му съпруга Деми Мур се включи в социалните мрежи, за да сподели клип от тържеството, на което освен нея, присъства и настоящата съпруга на актьора -  Ема Хеминг и двете им дъщери - Евелин и Мейбъл, както и дъщерите му от Деми Мур - Румър, Скаут и Талула. Във видеото Брус, семейството и приятелите му стоят усмихнати, докато пеят честит рожден ден.

Брус леко припява заедно с тях и разговаря с някои от гостите, преди да духне свещичките на пая за рождения си ден. "Честит рожден ден, Брус Уилис! Толкова се радвам, че можахме да те отпразнуваме днес. Обичам те и обичам семейството ни. Благодаря на всички за любовта и топлите пожелания - всички ги чувстваме", озаглавява публикацията тя.

И докато Деми Мур споделя жизнерадостни клипове от купона, то Емма Хеминг Уилис направи друго. Тя пък публикува една много емоционална актуализация с феновете си. Хеминг казва на последователите си в Instagram, че се сблъсква с "тъга" и "скръб" всеки ден, но е особено завладяна от емоции на 68-ия рожден ден на Брус. "Значи днес е рожденият ден на съпруга ми", казва Ема. "Започнах сутринта с плач, както можете да видите по подутите ми очи и сополив нос."

Румър Уилис, Дерек Ричард Томас и бебешкото парти на дъщерята на Брус Уилис, и Деми Мур

Румър Уилис - бременна и секси

Кой присъства на бебешкото й парти

"Просто мисля, че е важно да видиш всички страни на това. Винаги получавам събщения, в които хората ми казват: "О, толкова си силnа. Не знам как го правиш." Нямам избор. Иска ми се да имах, но също така отглеждам две деца. Така че понякога в живота ни става така, че просто трябва да се стегнем. Но имам моменти на тъга всеки ден, моменти, в които ми е безкрайно мъчно и наистина го чувствам днес, на рождения му ден."

Ема Хеминг пояснява, че макар тези видеоклипове да са като нож в сърцето ѝ, тя ги прави за всичките фенове на съпруга си, защото знае колко много го обичат. А тяхната любов и подкрепа означава страшно много и за нея самата.