Ето това се казва изненада! Сър Елтън Джон ще участва във виртуалното шоу на Дуа Липа, посветено на нюйоркския „Клуб 54“.

Дуа Липа, сексизмът в музиката и каква е тайната на успеха на певицата

Тайната на успеха на Дуа Липа

Когато не значи не

Инициативата е кръстена от поп звездата Studio 2054 и е колоритно представление в момент, когато музиката на живо просто не се случва, заради пандемията от коронавирус.

Легендарният изпънител се присъединява към другите участници в шоуто - Кайли Миноуг, Майли Сайръс, Анжел, Бед Бъни, Еф Кей Ей Туигс и Джей Балвин.

В профила си в Instagram Дуа Липа написа, че за нея е абсолютна чест да обяви участието на сър Елтън Джон във виртуалното събитие. „Той за всички нас е неподражаема икона, певец, автор на песни и невероятен изпълнител. Шоуто ще бъде грандиозно. Той принадлежи към кралските особи в поп музиката и аз съм щастлива, че ще гастролираме заедно!"

От своя страна сър Елтън Джон, който навремето често е гостувал в известния нощен клуб, изрази уважението си към поп дивата и нейната инициатива. 

"Чудесно е да бъдеш част от изпълнение на живо при замрелия сега концертен живот заради пандемията. И то по един толкова пъстър и креативен начин. Ако ще правим виртуална концертна музика, нека така да бъде!", казва Елтън Джон, цитиран от Rolling Stone.

Виртуалният спектакъл ще бъде стриймван от складово помещение тази вечер, уточнява изданието.