Кралското турне на принц Хари и Меган Маркъл в Южна Африка приключи и смело можем да кажем, че то бе най-големият им успех, откакто са семейство. За 10 дни двамата имаха десетки ангажименти, показаха на всички порасналия Арчи и ясно затвърдиха своите позиции като членове на кралското семейство.

След цялата пропагандна война, на която бе подложена в последните месеци, Маркъл успя да натрупа сериозен актив в своя полза и спечели симпатиите ни с естествено поведение и добре премислени речи и действия.

Оказва се, че не само ние сме останали очаровани от Хари и Меган. Елизабет Втора е изразила пред своите приближени вълнението си от случващото се в Южна Африка по време на кралското турне.

Снимка 446202

Източник: GettyImages

Кралицата е следила внимателно всяка стъпка на херцога и херцогинята на Съсекс и е намерила не един и два повода да ги похвали. Затова завръщането им във Великобритания със сигурност е било последвано от среща с нея.

След лято, което мина под знака на скандали, свързани с Маркъл, успехът на турнето в Южна Африка е оправил настроението на Елизабет Втора. 

Това, което най се е харесало на кралицата, е постоянната връзка, която Хари и Меган поддържат с хората. Те ни информираха за всяко събитие чрез профила си в Instagram, който бе по-активен от всякога.

Принц Хари, Меган Маркъл, съдебната битка с медиите и защо херцогът е притеснен за съпругата си

Защо Хари се притеснява за живота на Меган

Ще последва ли херцогинята съдбата на Даяна

Освен това, херцогинята на Съсекс е успяла да впечатли Елизабет Втора с интеракцията си с всички. Тя танцува, смя се, прегръща наред - все неща, които никоя кралска особа не е длъжна да прави, ако не иска, пише Express.