На 4 юли Меган Маркъл ще навърши 38 години. Според информацията до този момент, херцогинята ще пътува заедно с принц Хари и сина им Арчи към лятната кралска резиденция Балморал, където и ще отбележи празника си.

Елизабет Втора е отправила лична покана към херцогинята на Съсекс. Очаква се и принц Уилям и Кейт Мидълтън да присъстват, и рожденият ден на Меган да се превърне в един приятен, семеен празник. Но настроението на рожденичката може да бъде леко помрачено...

Според кралски източници, Елизабет Втора ще използва удобната възможност, за да си поговори на четири очи с Маркъл, която ще й дойде на крака. Двете ще обсъдят всичко, което кралицата смята, че има нужда от корекция в поведението на Меган.

Снимка 430072

Източник: GettyImages

Покрай бившата актриса се заформиха не един и два скандала в последната година, в която тя вече е в ролята на съпруга на принц Хари. И за да предотврати последващи удари по имиджа на кралския двор, кралицата ще даде няколко лични съвета на херцогинята, пише The Sun.

Принц Хари, Меган Маркъл, Елизабет Втора и защо всъщност херцогинята е любимка на кралицата

Защо кралицата е благодарна на Меган

Добре, че е тя

Самият факт, че Елизабет Втора покани Меган да отбележи рождения си ден в Балморал, е голяма чест. Затова не очакваме разговорът между двете да премине на висок тон, а по-скоро приятелски. Това е и възможност за Маркъл да стане още по-близка с кралицата - ако се вслуша в думите и препоръките й.