Всички фенове на Елизабет Хърли, сред които сме и ние, то е ясно, най-редовно се любуват на изящната ѝ фигура по бански. Особено откакто създаде своя собствена линия бански костюми и се превърна в най-доброто им рекламно лице.

Елизабет Хърли, животът вкъщи по време на пандемия и нейният начин да отиде на ваканция

Най-добрите снимки по бански на Лиз Хърли

Актрисата подбра любимите си снимки, за да отиде на „измислена“ ваканция

Британската актриса, която на 10 юни ще навърши 56, изглежда божествено на всички снимки, но една фотосесия е много специална за нея.

Коя е тя научихме от публикацията ѝ за рождения ден на легендарния моден фотограф Стивън Мейзъл.

"Честит рожден ден на славния Стивън Мейзъл", написа Елизабет на Мейзъл, който на 5 юни навърши 67 години. "Това беше първата ми фотосесия по бански и, човече, дали не бях нервна?" 

Пред обектива на Стивън Мейзъл са заставали знаменитости като Наоми Кембъл, Линда Еванджелиста и Мадона, а Лиз Хърли е снимал многократно, включително за Vogue, припомня Yahoo!Life.

Миналата година британската актриса сподели друга своя снимка на Мейзъл за Vogue, където е с подобни бански, само че в жълто.

Той е фотографът, заснел и синът ѝ Деймиън Хърли в рекламната кампания на известния бранд за грим Pat McGrath Labs.

Елизабет Хърли, Деймиън Хърли и рекламната кампания на Pat McGrath Labs

Това е синът на Елизабет Хърли

Синът на модела върви по стъпките й

И сякаш за да се убедим, че няма голяма разлика между младата Лиз Хърли и тази, която вече стяга партито за 56, тя публикува весело видео, на което отново е по бански и се радва на хубавото време в английската провинция.