Не сме единствените, които се побъркват от факта, че седят затворени вкъщи вече почти година. Елизабет Хърли също страда. И намери весел и креативен начин да излезе от правилата на живота по време на пандемия.

Елизабет Хърли, Деймиън Хърли и една от любимите снимки на актрисата

Кой спи на гърдите на Елизабет Хърли

Как актрисата нажежи и без това горещото лято

55-годишна актриса и модел си организира въображаема ваканция в Instagram и попътува мислено чрез стари снимки от най-различни точки на света.

"Преструвайте се, че сте на почивка! Толкова ми е писнало да седя вкъщи, че реших следващите 10 дена да прекарам далеч, като отида на въображаема ваканция с помощта на запаметеното в моя фотоапарат", написа тя към първата си снимка по бански.

Така, за радост на своите почти два милиона почитатели, тя сложи началото на цяла поредица от снимки по бански.

А те от своя страна отново ни накараха да се запитаме как е възможно 55-годишна жена да изглежда по този начин.

Не е случайно, пише Yahoo Life, тя наистина внимава с какво се храни. Актрисата е споделяла, че в нейната чиния никога няма да намерим преработени храни. "Харесва ми простата, естествена, лека храна. Всъщност не харесвам храна с много химикали или добавки", каза тя. "Когато съм в провинцията винаги се опитвам да ям местна храна. Това важи и за месото, и за зеленчуците."

Фитнесът, йогата, пилатесът, градинарството и движението също са част от режима ѝ. Освен това винаги кляка, докато си мие зъбите, и задължително разхожда кучетата си, които са "достатъчно бързи, за да ускорят пулса ми".

А ние, като всички нейни почитатели, сме доволни от импровизираната виртуална разходка. И вече знаем, какво да правим, като ни писне да седим вкъщи. Преструваме се, че сме на ваканция.