Елизабет Хърли е от тези жени, на които не само, че възрастта въобще не им личи, но и сякаш се разхубавява с всяка изминала година.

Актрисата е на 54, но любимото й занимание продължава да е да се снима по бански, а фигуратa й може да накара много по-малки нейни колежки искрено и не много добросърдечно да й завиждат.

В профила на Хърли е пълно не само с нейни снимки по бански, но и с кадри, на които демонстрира младежкото си лице и тази мила усмивка, която също не се променя с годините. Сякаш наистина е имунизирана срещу стареене.

Актрисата неведнъж е получава въпроси за това как поддържа младежкия си вид. И отговорът винаги е, че грижата е комплексна.

За нея е от съществено значение да поддържа добрия вид на кожата си, както и да обръща достатъчно внимание на здравето си, защото ако не е здрава, няма как да бъде красива, пише Fox News.

Елизабет Хърли и колко секси е моделът на 54 години

Елизабет Хърли - секси и на 54

Защото възрастта е просто число

Цигарите и алкохолът в големи количества за забранени, а диетата е задължителна. Не по-малко важно е винаги да сме позитивни и да не позволяваме да се ядосваме, защото гневът може само да ни загрози.