През последните няколко седмици се говори изключително много за Матю Пери. Ясна е и причината - книгата му Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing, в която разкрива какви ли не истории от живота си.

Матю Пери, Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing, Триша Фишър и как актьорът е загубил девствеността си

Как е загубил девствеността си Матю Пери

Нова история от Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing

От това, че без малко е щял да умре заради проблемите си си с алкохола и опиоидите, до това как е загубил девствеността си с Триша Фишър. Освен това 53-годишният Матю Пери разкрива и какви са истинските заплати, които той и колегите му от сериала са получавали през годините.

Разкритията на актьора станаха причина Елизабет Хърли да сподели в скорошно интервю за Yahoo Entertainment опита си от работата с Матю по филма Serving Sara.

Актрисата определя работата си с Матю Пери за кошмарна. Звездата се връща назад във времето, за да разкаже за напрегнатия период, в който нейния колега се е борел с наркотиците и алкохола, докато работи в киното.

57-годишната Хърли разкрива, че тя и звездата от сериала "Приятели" е трябвало да си партнират в пика на неговите зависимости. И поради този факт не всичко протичало гладко. Тя обаче пази и хубави спомени с него.

Матю Пери, Зак Ефрон и ролята в романтичната комедия, която е отказал

Когато Зак Ефрон откаже на Матю Пери

Понякога се случват и такива неща

"Ако трябва да бъда честна, беше кошмар да работя с него по онова време, а както вече е известно, филмът беше спрян именно заради пристрастяването му", каза тя за продукцията от 2002 г.

Състоянието на Пери налага временно прекратяване на снимките, а от екипа на продукцията е трябвало да премахнат всички предварително заснети сцени с него. Все пак Хърли смята, че след неговата двумесечна рехабилитация с него се е работело по-добре.

Матю Пери, Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing, "Приятели" и разкритията колко са получавали актьорите от сериала

По колко са получавали на епизод актьорите от "Приятели"

Матю Пери разкрива какви са били хонорарите им

"Беше трудно, очевидно той имаше тежък период, но все пак беше много чаровен и прекрасен човек", продължава актрисата, като не крие, че неведнъж е ставала свидетел как Матю Пери наистина страда.