Снимките по бански в Instagram профила на Елизабет Хърли напоследък са в изобилие и за това причините са обясними.

Когато Елизабет Хърли е гола в басейна

Когато Елизабет Хърли е гола в басейна

Моделът знае как да разпуска

Освен, че все още е лято и тъкмо сега му е времето за секси кадри, актрисата и модел все пак има и своя собствена марка бански костюми. А и предвид перфектната форма, в която е за своите 58 години, тя определено може да си позволи да показва и малко повечко плът.

Преди седмица Елизабет Хърли качи пост с кадри от Сен Тропе, където явно разпуска. Сега с ново видео в Instagram тя ни показва още малко от почивката си в слънчева Франция.

На кадрите виждаме модела отново по бански - половинки и в неутрален кафеникав цвят, докато се излежава на шезлонг. От друга част от клипа пък става ясно, че компания по време на почивката ѝ ѝ е правила актрисата Джоан Колинс.

Съдейки по последните ѝ постове в социалните мрежи, Елизабет Хърли очевидно си прекарва лятото наистина добре. Виждаме я усмихната, заобиколена от приятели и в страхотна форма, което няма как да не забележим.

Горещите бански костюми, с които Елизабет Хърли няма да се раздели скоро

Горещите бански костюми, с които Елизабет Хърли няма да се раздели скоро

Когато можеш да си ги позволиш дори и на 58 г.

И предвид че лятото все пак още не е свършило, някак ни се струва, че това далеч няма да са последните постове, с които Елизабет Хърли ще нажежи иначе разгорещените страсти...