На 58 Елизабет Хърли продължава да изглежда зашеметяващо и едва ли има някой от нейните почти 3 милиона последователи в Instagram, които с нетърпение да не очакват нова порция снимки по бански.

Когато Елизабет Хърли е гола в басейна

Когато Елизабет Хърли е гола в басейна

Моделът знае как да разпуска

Този път обаче актрисата и модел позира облечена. Затова пък носи прилепнала по тялото ярко розова рокля, а изборът й не е случаен. С нея Хърли за поредна година участва в световната кампания за борба с рака на гърдата. Октомври пък е Световният месец за борба с болестта, която засяга една на осем жени в света.

Вече 30 години Лиз е глобален посланик на кампанията на Estee Lauder, която цели да привлече вниманието на обществеността към коварното заболяване и да стимулира все повече жени да си правят своевременни профилактични прегледи.

В началото на тази седмица Елизабет Хърли участва в ритуалното осветяване на сградата Емпайър Стейт в Ню Йорк в розово - цветът, който символизира Кампанията за борба с рака на гърдата.

Ние пък напомняме, че през целия месец октомври всеки ден в Университетска специализирана болница за активно лечение по онкология в София се провеждат безплатни мамологични прегледи след предварително записан час.