Само преди броени дни Джеймс Кордън ни разочарова с новината, че напуска хитовото си шоу. А явно скоро ни предстои за последно да гледаме и друг емблематичен американски водещ.

Елън Дедженеръс, шоуто ѝ и краят му след 19 сезона на екран

Елън Дедженеръс слага край на шоуто си

Всяко нещо има своя край...

Елън Дедженеръс обяви, че слага край на своето The Ellen Show през пролетта на миналата година. И оттогава насам очевидно е работила активно по снимането на финалния 19-ти сезон.

Самата тя сподели в Instagram, че и последният епизод на предаването е вече готов и предстои да се излъчи на 26 май.

Сбогуването на водещата с публиката й е емоционално, но типично в неин стил - и шеговито.

"Когато започнахме шоуто през 2003 г. нямаше iPhone. Нямаше ги и социалните мрежи. Гей браковете не бяха легализирани. Наблюдавахме как светът се променя, понякога за добро, друг път - обратното", казва в поста си Елън. "Но каквото и да се случваше, целта ми винаги е била с шоуто всички да се съберем и да се посмеем за час. Да бъда част от живота ви бе най-голямата привилегия за мен и ми донесе невероятна радост. Благодаря ви. Благодаря ви. Благодаря ви. Благодаря ви."

И както подобава за едно емблематично предаване с 19-годишна история, водещата е подготвила изненади. А и гостите й ще са специални.

Елън Дедженеръс и груба ли водещата с подчинените си

Държи ли се грубо Елън Дедженеръс с подчинените си

Хората говорят

Очаква се за последно в The Ellen Show да се появят Мишел Обама, Дженифър Гарнър, Чанинг Тейтъм, Серина Уилямс, Зак Ефрон, Адам Ливайн, Гуен Стефани, Даян Кийтън и Ким Кардашиян, пише Deadline.