Шоуто на Елън Дедженеръс е едно от най-популярните в Америка и вече почти две десетилетия има своето място в ефира.

Елън Дедженеръс и груба ли водещата с подчинените си

Държи ли се грубо Елън Дедженеръс с подчинените си

Хората говорят

Но всяко хубаво нещо все някога свършва, а същото важи и за шоуто на Елън. Самата тя обяви, че предстоящия 19-ти сезон ще бъде и последен. Екипът на предаването, разбира се, предварително е бил уведомен за решението.

Според казаното от водещата, краят на шоуто е добре обмислен и просто е отлаган вече от няколко години. Половинката на Дедженеръс - Порша де Роси, от доста време също я е насърчавала да приключи с него. Най-вече заради натоварения график - на година предаването има по 180 епизода.

Новината за последния сезон на шоуто на Елън идва около година след обвиненията на хора от екипа ѝ, че се е държала група с тях. Пред The Hollywood Reporter водещата разкрива, че е искала да приключи с предаването след неговия 16-ти сезон.

Тогава обаче е била разубедена от брат си и от Warner Bros. От компанията са искали да удължат контракта с още четири години, а Елън е искала с максимум една. В крайна сметка са стигнали до споразумението шоуто да го има поне още три години.

Елън Дедженеръс и кога водещата е била жертва на сексуално насилие

Елън Дедженеръс разкри, че е била жертва на сексуално насилие

Водещата разкрива травми от миналото

С приключването на шоуто Елън Дедженеръс не изключва да се завърне към киното, защото сега определено ще има много повече време да се снима както във филми, така и в сериали.