Напоследък Eд Шийрън никакъв го нямаше в социалните медии. Последно той съобщи за раждането на дъщеричката си през септември.

Ед Шийрън, Чери Сийборн и раждането на първото им дете Лира Антарктика

Ед Шийрън вече е татко

Честито!

Британският изпълнител си беше дал продължителна почивка, за да си поеме дъх, да пътува, пише и чете, докато отново е готов да се върне под светлините на прожекторите.

Но по Коледа стават чудеса и феновете на Ед Шийрън могат да потвърдят това. Първо той публикува в Instagram картина на американския художник Джаксън Полък и загатна, че е им приготвил коледен подарък. 

А след това отново в Instagram ги зарадва с нова песен. Парчето е озаглавено "Afterglow" и не е нов сингъл от предстоящ албум. В поста си изпълнителят обяснява каква е историята й.

"Здравейте, приятели. "Afterglow" е песен, която написах миналата година и исках да споделя с вас. Тя не е първи сингъл от следващия ми албум, просто песен, която обичам и се надявам и вие да обикнете. Наслаждавайте се. Пазете се и бъдете щастливи по празниците и през новата година", написа той.

Това е коледно чудо, написа Billboard и припомни, че Шийрън не е издавал албум от юли 2019 г., когато на музикалния пазар излезе "No. 6 Collaborations Project".