Редица са трудностите, през които е преминал и продължава да преминава Ед Шийрън. Музикантът с бляскава кариера, чиито песни винаги се превръщат в хитове, всъщност преживява редица тежки моменти в личен план.

Тежките моменти за Ед Шийрън, разказани в Ed Sheeran: The Sum of It All

Ед Шийрън разказва за тежките си моменти

Какво подсказва трейлърът на документалната поредица за изпълнителя на Disney+

Един от последните такива е загубата на любимата му баба. Преди броени дни Ан Мери, известна още като Нанси, е починала в старческия дом Castle Gardens, в който е прекарала последните години от живота си, съобщават от Metro.

Шийрън е изключително привързан към своята баба. Дотолкова, че дори ѝ посвещава песен. "Nancy Mulligan", е една от най-личните му мелодии от издадения през 2017 г. албум Divide. Тя проследява романса между бабата и дядото на Ед, които успяват да запазят любовта си, въпреки че произлизат от различни религиозни среди.

На 5-ти май пък предстои премиерата на документалната поредица от четири епизода на Disney, посветена на музиканта. Ed Sheeran: The Sum of It All разкрива доста лични моменти от живота на музиканта. Като например смъртта на един от най-добрите му приятели от детските години и съдебните дела за плагиатство. Както и тежката диагноза, която съпругата му Чери Сиборн получава по време на втората си бременност.

В емоционални сцени в документалния филм 32-годишният Ед може да бъде видян да плаче, докато разсъждава върху страховете си, че Чери може да умре. През февруари, 2022 г. тя е диагностицирана с тумор. Но тъй като е бременна в шести месец, се е наложило да изчака с операцията до раждането на детето.

Тежката диагноза се отразява тежко на Шийрън. Дотолкова, че, научавайки я, написва седем песни в рамките на четири часа. Както споделя самата Чери в поредицата: "Някои хора пишат дневник и изкарват емоциите си през писалката, а Ед, ако му се случи нещо наистина интензивно, ще седне и ще напише песен".

Ед Шийрън, “Thinking Out Loud” и съдебният процес заради спорните авторски права на песента

Нови съдебни проблеми за Ед Шийрън

Дали ще се измъкне за четвърти път

Чери ражда дъщеря си Юпитер преди една година, без никакви усложнения. Двамата с Ед имат по-голяма дъщеря Лира Антарктика (2 г.).