Погледнато отстрани животът на Ед Шийрън изглежда бляскав и мечтан. Почти всяка негова песен се превръща в хит и трудно можем да намерим модерен човек, който да не е слушал песните му.

Ед Шийрън на 33

Ед Шийрън в 33 факта

Защото някой днес има рожден ден и става на 33

Но както много често се случва, разбира се, това, което виждат феновете е много малка част от живота на изпълнителя и всички трудности през които е преминал и продължава да преминава.

Документалната поредица на Disney+ Ed Sheeran: The Sum of It All има за цел да ни даде достъп именно до моментите, които по принцип остават скрити. Някои нарочно, други просто защото изпълнителят не е от хората, които обичат да дават често лични интервюта.

От трейлъра разбираме, че самият Шийрън ще ни разкаже как от тихото рижаво дете се превръща в една от най-големите музикални звезди. Няма да бъде обърнато внимание само на професионалния му път, но и на много лични моменти. Особено трудните.

Като например смъртта на един от най-добрите му приятели, които са били до него от самото начало - Джамал Едуардс. Или туморът, който съпругата му развива по време втората си бременност. Тогава им е било казано, че трябва да се изчака раждането, за да започне каквото и да било лечение.

Всички четири епизода на Ed Sheeran: The Sum of It All - Love, Loss, Focus и Balance, ще бъдат достъпни в Disney+ от 5 май. Тогава ще бъде пуснатo и петото LP на Ед Шийрън - Subtract.