Международен ден на щастието - подобни "празници" може да ни изпълват с недоумение, но те все пак съществуват, доста често с маркетингова цел. И все пак едва ли има по-подходящ човек за лице на Деня на щастието от Джулия Робъртс.

Джулия Робъртс на ревюто на Jacquemus - стилна и изтънчена в черно

Джулия Робъртс напомни, че и на 56 все още е хубава жена

Актрисата демонстрира стил и изтънченост

Легендарната актриса позира за профила си в Instagram - нещо, което не прави особено често, специално за 20 март. Тя е лице на бранда за луксозни бижута Chopard и именно с колие на марката тя демонстрира широката си усмивка.

56-годишната Робъртс пояснява в коментар, че причините да се усмихва са "семейството ми, приятелите ми, здравето ми". И допълва, че за нея всеки ден е Ден на щастието.

Актрисата от "Хубава жена" е омъжена за оператора Дани Модър от 2002 г. насам, като двамата имат три деца - 19-годишните близнаци Хейзъл и Финиъс, както и 16-годишния им син Хенри.

Макар рядко да споделя моменти от личния си живот и този с Модър, Джулия Робъртс не пропуска да отбележи рождените дни на съпруга си, както и на децата си в публикации в Instagram, където се гордее с 12 милиона последователи.