Въпреки че футболът е голямата страст на Кристиано Роналдо, той винаги намира време и за голямата си любов - своето семейство. В деня преди поредния си важен мач, футболистът и Джорджина бяха на семейна вечеря, за която ни информираха в Instagram. 

Когато няма възможност да бъде с тях пък, футболистът се грижи да си изкарват повече от добре. Докато Рoналдо за пореден път се доказваше на терена, половинката му се забавляваше на снега.

Родригес сподели в профила си няколко кадъра от зимен курорт, който обаче предпочете да запази в тайна. Този път дестинацията не е далечна, езточна и топла, а точно в духа на предстоящата Коледа - много зимна и снежна

Това обаче въобще не попречи на красавицата да позира така, както най-добре умее. Въпреки не особено секси ски екипировката, тя отново намери начин да изглежда предизвикателно.

Но Джорджина е най-щастлива, когато децата са около нея. И това се доказва за пореден път от запечатаните моменти от снежната ваканция. В компанията на четирите хлапета със сигурност не й е скучно и за момент. А под снимките е написала, че любимата й дума е "мама".