Те са една от най-харизматичните известни двойки. Въпреки че се срещнаха в по-зряла възраст, или може би точно заради това, те се превърнаха и в едно от най-стабилните семейства, с което не може да се похвали светът на Холивуд.

Джордж Клуни неведнъж е признавал колко е щастлив с Амал и близнаците им - четиригодишните Ела и Александър. Но той никога не е изключвал напълно възможността за разширяване на семейството.

Възможно е актьорът, който тази години чукна 60 и съпругата му - 43-годишната адвокатка по правата на човека Амал Клуни, отново да очакват близнаци. Според източници, близки до двойката, Амал всеки момент ще излезе от първия триместър и скоро всички ще научат новината.

Според източника, те вече са разкрили новината пред на най-близките си хора. Това се е случило на интимно парти, което се провело на 4 юли в ресторант Il Gatto Nero, близо до къщата им в Италия, пише OK!US.

Джордж Клуни, Амал Клуни и рожденият ден на близнаците Ела и Александър

Двойният празник на Джордж и Амал Клуни

Как и къде го отбелязаха

Разбира се, докато няма официално потвърждение на новината, това си остава само слух. Но пък ще е хубаво, ако се окаже верен.