На Джони Деп доста му се объркаха нещата покрай развода с Амбър Хърд. Наскоро стана ясно, че той губи делото за клевета срещу вестник The Sun, който го нарича "бияч на съпруги". Тогава съдията по делото реши, че обвиненията в статията са "верни по същество".

Джони Деп, Амбър Хърд и как актьорът загуби делото за клевета срещу британския таблоид The Sun

„Бияч на съпруги“ ли е Джони Деп

Съдът се произнесе

Малко след това актьорът съобщи в профила си в Instagram, че заради това решение е бил помолен да се оттегли от ролята на Гринделвалд в предстоящия филм от поредицата "Фантастични животни и къде да ги намерим". И той се съгласи.

Холивудският актьор обаче щe получи пълно възнаграждение за ролята на злодея Гелерт Гринделвалд в предстоящия трети филм от поредицата, въпреки че се съгласи да се откаже от нея.

Снимка 504803

Източник: GettyImages

57-годишният Деп е заснел само една сцена от филма. Клауза в договора му обаче позволява той да получи цялата сума, която в случая е в размер на 10 милиона долара, пише Mirror, като се позовава на публикация в The Hollywood reporter.

Джони Деп, "Фантастични животни" и напускането на актьора заради делата с Амбър Хърд

Защо Джони Деп напуска "Фантастични животни"

Лошо развитие

Очаква се третият филм от поредицата да излезе на екран през лятото на 2022 г. В него Джони Деп е трябвало да има еднакво екранно време с актьорите Еди Редмейн и Джуд Лоу - другите главни герои във филма. Оказва се обаче, че неговият хонорар е по-висок, отколкото на двамата му колеги.

"Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд", Джони Деп, Джуд Лоу, Еди Редмей и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд"

Филмът е супер

Предполага се това се дължи на успехите на поредицата "Карибски пирати", в която Джони Деп изпълнява главната роля.  

А ние оставаме в очакване да разберем кой актьор ще замени Деп.