Драмата между Джони Деп и Амбър Хърд спокойно може да бъде използвана като вдъхновение за филм или за книга, или за сериал.

Амбър Хърд, Джони Деп и записът с признанията на двамата за бурните им взаимоотношения

Удряла ли е Амбър Хърд Джони Деп

Явно, и двамата не са си поплювали

Бившите съпрузи сипят обвинения един по друг и вече не знаем на кого да вярваме. Последните идват от лагера на Джони Деп. Е, не от него лично, а от Тара Робъртс.

Жената, която отговаря за имот на актьора на Бахамите, твърди, че е дочула спор между Джони Деп и Амбър Хърд, в който актрисата го е обиждала.

Снимка 471928

Източник: GettyImages

Сред обидите на Хърд са били подмятания, че с кариерата на Деп е свършено и че никой няма да го наеме. Актрисата е казала също така, че той е дебел и ще умре сам, без да има никого около себе си. 

Тара Робъртс твърди, че Амбър Хърд е крещяла и други неща, които обаче са били неразбираеми.

Робъртс почти не е имала контакт с актрисата, но през 2015 г. е имала такъв с Деп, който ѝ е казал, че трябва да се отърве от съпругата си, пише CinemaBlend.

Джони Деп, Ванеса Паради, Уинона Райдър и как бившите на актьора го защитиха от Амбър Хърд

Бившите на Джони Деп срещу Амбър Хърд

Масивна женска подкрепа

Вече наистина не е ясно кой лъже в цялата тази история. Още повече след като миналия месец приятелят на Джони Деп - Джош Ричман, каза, че Хърд е използвала червен лак за нокти, за да имитирала, че ѝ тече кръв от носа - в следствие на агресия от страна на Деп. Нали казахме, плаче си за филм поне.