След развода Джони Деп и Амбър Хърд не могат да се понасят. Актрисата обвинява бившия си съпруг в домашно насилие, а той смята, че Хърд разиграва театър, за да му измъкне пари.

Джони Деп, Амбър Хърд, обвиненията в домашно насилие и защо актьорът съди бившата си съпруга

Защо Джони Деп съди Амбър Хърд за 50 милиона долара

Актьорът бави, но не забравя

Трудно можем да кажем кой е прав в случая, но се появиха нови разкрития, направени благодарение на аудиозапис, които определено хвърлят повече светлина върху случая Хърд-Деп. 

Според Daily Mail те разполагат със запис от 2015 г. от двучасова терапия на Джони Деп и Амбър Хърд, по време на който двамата разговарят за сложните отношения помежду си. Актрисата, макар и трудно, признава, че е удряла Джони Деп, както и че го е замеряла с тенджери и тигани. Част от този запис се появи и в социалните мрежи.

"Не знам точно какви движения съм извършила с ръцете си, но ти си добре, не съм те наранила, не съм те нападала с юмруци, само те удрях", казва Хърд.

От друга страна, Джони Деп не крие, че я е блъснал. По време на терапията им актьорът предлага да си дадат малко време за почивка един от друг, за да не стане физическата разправа в брака им още по-сериозна.

Снимка 464997

Източник: GettyImages

Амбър Хърд пък му отговаря, че не може да обещае, че няма отново да го удари, защото понякога страшно много се ядосва и не може да спре.

Амбър Хърд, Джони Деп и нови разкрития по случая с домашното насилие

Амбър Хърд с нови разкрития срещу Джони Деп

Карибският пират не е бил послушен

Предвид това, в което Амбър Хърд обвиняваше Джони Деп, страшно много се изненадахме колко по-спокойно и уравновесено всъщност отговаря той. 

Въпреки опитите да заздравят връзката си, двамата така и не успяха да изгладят отношенията си, което доведе до развода им през 2016 г. Очевидно няколко години по-късно страстите все още не са се уталожили, предвид всичките обвинения, които отправиха един към друг. По всичко личи, че Джони Деп не е бил от най-кротките съпрузи, но и Амбър Хърд не е била светица.

Джони Деп, Амбър Хърд и бил ли е актьорът жертва на домашно насилие

Бил ли е Джони Деп жертва на домашно насилие

Актьорът отвръща на обвиненията на бившата си съпруга