Дъщерята на Джон Траволта - Ела Траволта, отправи изключително мил поздрав към своя баща по случай 68-ия му рожден ден. "Обичам те с цялото си сърце, тате" написа Ела в Instagram, след като сподели снимка от своите ранни детски години, на която е в прегръдките на баща си.

Джон Траволта на 68

Джон Траволта в 25 факта

Защото някой има рожден ден

И не спира до тук - тя определя родителя си като модел за подражание, най-добър приятел и човекът, който ѝ е предал най-ценните житейски уроци.

Разбира се, звездата от Pulp Fiction и Grease също направи включване в социалните мрежи, за да благодари както на дъщеря си, така и на всички останали, които го поздравиха за празника. В краткото видео, което сподели, актьорът изглежда наистина трогнат и щастлив.

Това, което свързва особено силно Джон Траволта и неговата 21-годишна дъщеря, е общата им страст към музиката (актьорът е много добър певец и има участие в 11 музикални албума). От известно време Ела пък пише свои авторски песни и очевидно баща ѝ е силно развълнуван от този факт.

"Гордея се изключително с теб, Ела, това, което правиш е невероятно", написа Траволта преди време и се подписа като "развълнуваният ти баща".

Ела Траволта и първата песен на дъщерята на Джон Траволта и Кели Престън

Какво се случва с дъщерята на Джон Траволта

Ела сподели вълнуваща новина

Само преди месец Ела стартира музикалната си кариера, като представи първия си сингъл "Dizzy" в Instagram.