Джон Сина има много поводи за гордост. Освен че е повалял стотици врагове на ринга по врече на кариерата си като кечист и е снимал няколко популярни филма (например "Миротвореца"), той вече държи и нов рекорд.

Peacemaker, HBO Max, Джон Сина и трейлър на сериала за Миротвореца

Джон Сина отново ще бъде супергерой

Джеймс Гън има визия и за този герой

45-годишният Сина е изпълнил най-много желания чрез Make-A-Wish.

Фондацията се занимава с осъществяването на най-големите желания на тежкоболни и умиращи деца, съобщават от Guardian. И уточняват, че кечистът е изпълнил 650 желания на деца между две и 18 години.

Снимка 588966

Източник: GettyImages

С тези свой действия Джон Сина влиза в Книгата на рекордите на Гинес. До момента най-големият брой изпълнени желания са около 200.

От Make-A-Wish пък уточняват, че Сина е една от знаменитостите, с които най-много деца искат да се срещнат. "Ако имате нужда от мен по което и да е време, обадете се - независимо какво правя, ще го зарежа и ще дойда, защото смятам, че това е много яко", коментира самият Сина пред Reuters.

Джон Сина работи с фондацията от 2002 г., като най-често отива да се среща с деца, пожелали да го видят, като носи някой от шампионските си колани. Точно той тази година успя да изпълни 1000-то желание за фондацията за свой фен на име Гордън.