Световна слава, хит след хит, турнета и тълпи от фенки... Представата ни за живота на рокаджиите е далеч от идилията на семейството и дългите връзки. Но Джон Бон Джоуви винаги може да ни обърне представите за живота.

Джон Бон Джоуви, Джес Бонджиови, Hampton Water и изпълнението на певеца в Tik Tok

С колко бутилки вино разполага Джон Бон Джоуви

Единствената публика на певеца

Любовната история със съпругата му Доротея започва още в ученическите години и продължава цели 40 години. Обичта им е дълбока, връзката – стабилна, а съпругата си той нарича своя скала.

Те се запознават още в гимназията. „Почувствах се привлечен от нея в мига, в който я видях преди 40 години, и това никога не се промени", признава Джон Бон Джоуви пред списание People. А Доротея настоява, че е знаела от самото начало, че нещата помежду им ще се получат, защото има нюх за подобни неща.

Снимка 498621

Източник: GettyImages

Женят се по-късно, през 1989 г., и имат четири прекрасна деца - Стефани, на 27 години, Джеси – на 25, Джейкъб – на 18 и Ромео - на 16. 

А на въпроса на списанието каква е тайната на дългия им и щастлив семеен живот Джон Бон Джоуви отговаря, че това е взаимното уважение. Но и допълва: "Ние израснахме и пораснахме заедно. И наистина много се харесваме." 

Музикантът продължава да работи усилено, а на 2 октомври излиза албумът му „2020“. Той е категоричен, че именно бракът му е помогнал да остане здраво стъпил на земята, въпреки славата и успехите.