Джоди Фостър вече не е сред най-често спряганите имена в киното. Преди няколко години носителката на две награди Оскар обяви, че се оттегля от големия екран, за да продължи филмовата си кариера основно зад камерата. И макар че все пак се появи в някои продукции в последно време, като че ли свикнахме да не виждаме често популярната от 90-те години актриса.

"Истински детектив", True Detective, Кристофър Екълстоун, Фиона Шоу и още новини за четвърти сезон

Още нови лица в четвърти сезон на "Истински детектив"

Фиона Шоу е едно от тях

А още по-рядко пък може да видим Джоди в нейния личен свят и семейна среда. Звездата е доста дискретна в това отношение и ако успеем да я зърнем с най-близките ѝ хора, то това е благодарение на някоя и друга направена от папараци снимка.

Именно в няколко случайни кадъра бе уловена преди дни 60-годишната Фостър - докато се разхождаше из улиците на Ню Йорк в компанията на 21-годишния си син Кит Бърнард. Към актрисата и най-малкото ѝ дете - което вече се извисява почти цяла глава над майка си - се присъедини и Александра Хедисън, съпругата на Джоди от близо 10 години.

От снимките се вижда как тримата безгрижно вървят из улиците на големия град, облечени в спортни, ежедневни дрехи и пиейки тонизиращи напитки.

Освен Кит, Джоди има и по-голям син Чарлз Бърнард Фостър (24 г.), който споделя с бившата си партньорка Сидни. Двете жени се срещат на снимачната площадка на филма от 1993 г. "Съмърсби" и връзката им продължава до 2008 г. След раздялата им Джоди продължава романтичния си живот с Александра и дори през април, 2014 г. двете сключват брак, пише Daily Mail.

Джоди Фостър и фестивалът в Кан, на който ще получи наградата почетна „Златна палма“

Джоди Фостър и предстоящата почетна награда

Ще бъде почетен гост на един от най-големите кино фестивали

В ролята си на родител, Джоди неведнъж е казвала, че прави всичко възможно да държи синовете си далеч от светлините на прожекторите. Тя заяви пред The Guardian, че знае за колко "опасни" могат да бъдат те, особено за деца на известни родители.