"Истински детектив" беше от криминалните сериали, които успяха да ни приковат към екрана, като това важи най-вече за първи сезон и много по-малко за последвалите два. За готвения в момента четвърти обаче сме с големи очаквания.

"Истински детектив", Кали Рейс и участието на боксьорката в четвърти сезон на сериала на НВО

От бокса до телевизионния екран

Кали Рейс и четвърти сезон на "Истински детектив"

Може би заради сюжета, а може би и заради замесените в него хора.

Както вече съобщихме, продуценти ще са основните замесени лица в първи - Матю Маконъхи, Уди Харелсън, Кари Фукунага и Ник Пицолато. В главните роли пък са Джоди Фостър и професионалната боксьорка Кали Рейс, които ще са колеги детективи.

Кари Фукунага

Източник: GettyImages

Кари Фукунага

А сега от Deadline ни съобщават и някои от актьорите в поддържащи роли, които въобще не са случайни или непознати имена. Фиона Шоу ни стана много любима от "Убийвайки Ийв", Кристофър Екълстоун играе в напрегнатия "Останалите", а Джон Хоукс участваше в страхотния "Зимен дар".

Иса Лопес е сценарист и режисьор, а историята, която ще ни разказва, ни пренася в Аляска в началото на полярната зима. Когато шестимата мъже, които работят в арктическа изследователска станция изчезват, детективите Лиз Денвърс (Фостър) и Еванджелин Наваро (Рейс) са пратени да разследват.

Все още няма ясна премиерна дата за четвърти сезон на "Истински детектив", който се очаква да излезе по НВО Мах.