Джиджи Хадид прекарва по-голямата част от живота си до момента пред камера. Като супермодел, който позира с едни от любимите марки на милиона хора, тя се превърна в едно от най-известните имена в света на модата.

Джиджи Хадид, Харви Уейнстейн и и как се развива бъдещото дело срещу продуцента

Джиджи Хадид решава виновен ли е Харви Уейнстейн

Безпристрастна съдница

Джиджи Хадид се снима за специалното издание на списание i-D magazine, чийто редактор този път е Риана. Пред певицата Джиджи признава за какво винаги безкрайно ще съжалява.

"Смятам, че най-големите ми провали в живота и в кариерата ми са се случвали, когато не съм имала достатъчно смелост и увереност, за да отстоявам себе си. Затова съм си мълчала, макар нещо на снимачната площадка да не ми е харесвало", казва моделът, като допълва, че с времето се е научила да бъде по-решителна и да знае какво точно иска.

За нея животът е свързан с неуспехите и успехите, с начина ни за справяне с тях, но и с това какво научаваме. В тази индустрия тя е научила много не само за кариерата, но и за себе си. А целият този опит го е натрупала по трудния начин.

Джиджи Хадид не пропусна да сподели няколко кадъра от фотосесията за i-D в своя Instagram профил, които определено затвърждават мнението ни, че е един от най-популярните и сексапилни съвременни супермодели.

Бела Хадид, Джиджи Хадид, Летисия Каста и ревюто на Jacquemus

Мъжът, който събра най-секси жените на планетата

Силна колекция с впечатляващи модели