Сестрите Джиджи и Бела Хадид безспорно са едни от най-популярните и успешни имена в модната индустрия. И двете изглеждат невероятно, независимо дали дефилират по модния подиум или позират за някой от известните брандове.

Последната им фотосесия за Versace предизвика истински фурор. Една от причините е, че двете много рядко (да не кажем почти никога) застават заедно пред обектива.

Въпреки това те го направиха, като станаха новите рекламни лица в актуалната кампания на Versace. За тях този ангажимент е по-специален не само защото са в комплект, а и защото Донатела Весаче, която също се включва във снимките, е тяхна много близка приятелка.

Имахме възможност да ги видим няколко снимки на сестрите в смели и цветни визии, точно в стила на Versace.

Това, което обаче не бяхме виждали до този момент е Джиджи и Бела Хадид заедно голи. Благодарение на фотографското дуо Mert Alas станахме свидетели на един забележителен кадър от фотосесията на Versace, в който двете сестри позират без дрехи и то по един очарователно съблазнителен, греховен и библейски начин.

Джиджи и Бела Хадид са покрили гърдите с косите си, докато интимните им части са прикрити с дамски чанти Versace. Джиджи държи ябълка в ръка, а около крака на Бела се е увила змия.

Джиджи Хадид, Бела Хадид, Versace и общата фотосесия на сестрите

Специалните моменти на Джиджи и Бела Хадид

Опасен тандем са

"Джиджи и Бела Хадид са Versace богини", пише фотографското дуо под снимката в профила си в Instagram, а ние сме повече от съгласни с тях, защото вече 15 минути не можем да отлепим поглед от монитора си.