Краят на 2021 г. не беше лек за Джиджи Хадид. Бащата на дъщеря ѝ - Зейн Малик беше обвинен от майката на Джиджи - Йоланда, в домашно насилие. Нещо, което той отрече, но в крайна сметка особено значение няма, защото цялата тази история естествено се отрази негативно на отношенията им и със сигурност не повлия добре на емоционалното състояние на модела.

Джиджи Хадид, Зейн и приключили ли са връзката си окончателно двамата

Това ли беше краят за Джиджи Хадид и Зейн

Какво знаем на този етап

Джиджи обаче очевидно е по-силна от всякога. Или поне така изглежда на новия брой на списание V Magazine. Моделът краси корицата на пролетния брой на списанието и то по един много предизвикателен, интересен и безстрашен начин - като прави серия от акробатични номера на въздушен трапец.

Една нова светлина, в която определено не бяхме свикнали да я виждаме. 26-годишният супермодел се извисява в небето на Ню Йорк, облечена в редица смели и секси тоалети, докато изпълнява серия от удивителни въздушни каскади.

Снимките са дело на фотографа Марио Соренти, с когото Джиджи работи многократно за редица модни списания. Соренти отново е успял да улови някои брилянтни кадри. Джиджи не пропусна да сподели някои от тях в своя Instagram профил.

"Мисля, че всички направихме малък скок към вярата през 2022 г. ... благодаря, че позволихте това да бъде моя скок, V Magazine", написа Джиджи под снимките, като благодари за Марио Соренти, че е направил кадрите дори по-епични, отколкото някога си ги е представяла.

Супермоделът не пропусна да изкаже благодарности и на "новите си приятели" от Trapeze School New York за отделеното време и опит, които очевидно са ѝ помогнали с акробатичните номера.

Интересно да се отбележи е, че всъщност Джиджи е тази, която предлага да заснеме именно такава корица.

"Бях на път за вкъщи, прибирайки се от работа, където винаги минавам покрай това училище за акробатика, което е на върха на една  сграда. Тогава си помислих: "Искам да отида там един ден". И така реших да го направя. Понякога работата ми дава възможност да опитвам нови неща и да вдъхновявам хората да опитват нови неща", разказва Джиджи по време на интервюто с Луис Матос.

Когато споделя идеята си с Марио Соренти, той е доста притеснен за нея, тъй като всичко, което моделът трябва да изпълни на летящия трапец, му се струва рисковано и опасно. В крайна сметка обаче се съгласява да заснеме фотосесията, защото е сигурен, че Джиджи ще се справи блестящо. И тя наистина го прави. 

"Джиджи изпълняваше номерата във въздуха с такава лекота, сякаш цял живот го правила", разказва с възхищение фотографът.

Джиджи обаче не крие, че макар да изглежда сякаш всичко ѝ е било много лесно, всъщност въздушните каскади са били доста тежки и болезнени за нея, особено на следващия ден.

"Не се чувствах никак атлетично след снимките. Моята гимназиална мускулна памет се върна и си казах: "О, чакай". Вече съм стара майка, Марио", с усмивка разказва моделът.

Независимо какво ѝ е коствало обаче, факт е, че снимките са страхотни и тази фотосесия ще остане една от най-смелите и запомнящи се. Поне за нас.