Това, че Джиджи Хадид е на корицата на списание не е нищо ново под слънцето. Това е част от работата ѝ.  

Victoria's Secret 2018, Адриана Лима, Бела Хадид, Джиджи Хадид, Елза Хоск и още от най-впечатляващите модели

Шоуто на Victoria's Secret в секси снимки

Как заблестяха "ангелите"

Корицата на Chaos Sixty Nine обаче е малко по-различна, защото не е точното списание. Вътре няма да намерим интересни статии, а само... постери.  

Но ето с тази секси снимка започва всичко. Да, това е Джиджи Хадид в ролята на ловец, преметнал улова си през рамо. И да, косата ѝ е досущ като тази на Денерис Таргериен. Няма как да не се сетим веднага за майката на драконите, защото нейното излъчване е горе-долу същото. 

"Уловът", който е преметнала така небрежно през рамо, пък е аржентинският модел Мика Арганяраз. И поне от снимката оставаме с впечатлението, че не носи нищо, освен токчетата, разбира се. 

Това за ролите на ловеца и улова обаче ни се струва само на нас, защото от Chaos Sixty Nine пояснява, че всъщност това е женска помощ (момичета спасяват момичета). 

Бела Хадид се връща към корените си

Бела Хадид се връща към корените си

В октомврийския брой на арабското издание на списание Harper's Bazaar

Това е второто подобно издание на списание, в което можем да намерим само постери. То съдържа цели 100 и всички са толкова секси.  

Това го потвърждава корицата, както и последната страница, където виждаме Кендъл Дженър.

Джиджи Хадид и една плашеща корица

Джиджи Хадид и една плашеща корица

В секси компанията на Наоми Кембъл и Адуа Абоа

Но трябва да знаем, че ако искаме да разполагаме с втория брой на Chaos Sixty Nine и всички 100 постера в него ще трябва да се разделим с около 77 евро, колкото е коричната му цена.