Холивуд има не една и две двойки, за които човек си мисли, че са просто перфектни и са родени един за друг. Но малко са хората, които реално знаят какво се случва между тях. А както се казва, дори и в Рая има бури.

Джейсън Момоа, Лиза Бонет и как актьорът възстанови първата кола на съпругата си Ford Mustang

Красавецът, който Джейсън Момоа подари на жена си

Още една причина да се възхитим на семейство Момоа

През последните няколко години Джейсън Момоа е сред най-харесваните и желани мъже в индустрията, но сърцето му беше заето от Лиза Бонет. Това обаче вече не е така.

От профила на Момоа в Instagram разбираме, че актьорът и съпругата му са решили да се разделят. Разбира се, той не дава конкретна причина за случващото се, но намеква, че са преминали през трудни периоди през последните години.

Снимка 416108

Източник: GettyImages

Момоа пояснява, че споделят за раздялата си не защото смятат, че е някаква новина, достойна за отразяване, а защото искат да бъдат честни и открити за онова, което се случва в личния им живот.

От People припомнят, че актьорът и Лиза Бонет започват да излизат през 2005 г. През 2007 г. се ражда първото им дете, а година по-късно стават родители за втори път. Бонет има още едно дете - Зоуи Кравиц, от брака си с Лени Кравиц.

Джейсън Момоа и защо не иска децата му от Лиза Бонет да стават актьори

Какво не би позволил на децата си Джейсън Момоа

Ако успее, разбира се

Джейсън Момоа и Лиза Бонет се решават да сключат брак чак през 2017 г. През годините актьорът неколкократно публично е показвал любовта към половинката си, което обаче явно не е достатъчно.