От години не е тайна, че знаменитостите рядко имат задръжки стане ли въпрос за правенето на пластични операции. Много от известните личности предпочитат да не разкриват какви точно подобрения са си правили, докато други пък не се притесняват да разкажат за опита си.

Кортни Кокс, Никол Кидман, Гуинет Полтроу - 9 известни личности, които съжаляват за пластичните си операции

Звездите, които съжаляват за пластичните си операции

Проба-грешка

Ето кои десет знаменитости, подбрани от Us Magazine, са си признавали открито за пластичните си операции.

Ким Кардашиян

Снимка 597067

Източник: GettyImages

Въпреки подозренията на мнозина, Ким твърди, че не е правила нищо друго по лицето си освен слагането на малко ботокс. Че си е слагала инжекции в дупето тя също не крие, макар че казва, че те са били за лечение на псориазис, а не за да подобрява външния си вид.

Ейми Шумър

Снимка 597070

Източник: GettyImages

През януари тази година тя разкри, че след раждането на сина си си е правила липосукция. Актрисата признава, че не съжалява за решението, което е взела, тъй като сега се чувства сякаш си е върнала силата, а преди даже се е уморявала да се гледа в огледалото.

Криси Тейгън

Снимка 597071

Източник: GettyImages

През септември миналата година Тейгън сподели, че се е подложила на процедура за премахване на мазнините от лицето си. Криси признава, че не съжалява за промяната във външния си вид, а сега след като вижда резултатите, наистина се харесва.

За друга своя операция обаче тя не крие, че съжалява. И това е корекцията на гърдите ѝ. Криси се е решила на промяната, когато е била още млад модел на бански, едва на 20 години.

Клои Кардашиян

Снимка 597073

Източник: GettyImages

Риалити звездата не крие, че е коригирала оперативно носа си. Ботокс обаче признава, че не си слага, тъй като не ѝ понася.

Джесика Симпсън

Снимка 597074

Източник: GettyImages

Корекциите, които си е правила, са две и са все за стягане на корема. След бременностите си тя просто е искала да се отърве от стриите и отпуснатата кожа. "Толкова се срамувах от тялото си в този момент", признава тогава Джесика Симпсън.

Шарън Озбърн

Снимка 597075

Източник: GettyImages

През 2019 г. тя споделя, че е си е правила лифтинг, за да подобри вида на шията и челюстта си. И въпреки, че не крие, че след операцията е изпитвала известен дискомфорт, е на мнение, че резултатите определено си заслужават.

Cardi B

Снимка 597076

Източник: GettyImages

Певицата винаги е била доста откровена, включително и за пластичните операции, които си е правила. Тя признава, че след раждането на дъщеря си през 2018 г. се е подложила на липосукция и повдигане на гърдите.

Кортни Кокс

Снимка 597077

Източник: GettyImages

Актрисата от "Приятели" често е била обсъждана заради филърите, които си е слагала. Самата тя казва, че първоначално не си е давала сметка за възможните последствия, защото е правила процедурите постепенно, но в един момент се е оказала доста изненадана. По думите ѝ обаче на снимки резултатът изглежда по-лошо отколкото в действителност.

Кайли Дженър

Снимка 597078

Източник: GettyImages

През 2016 г. тя най-накрая си признава, че за ефектните си "пухкави" устни е разчитала на филъри. Кайли дори не крие, че в началото е съжалила заради това, че са се получили "малко прекалено големи".

Джейн Фонда

Снимка 597079

Източник: GettyImages

Джейн Фонда, остаряването, пластичните операции и с коя от тях не се гордее

Голямата грешка на Джейн Фонда

С какво не се гордее актрисата

"Иска ми се да бях достатъчно смела да не правя пластични операции", признава актрисата. През август тази година тя призна, че съжалява за корекциите си. Лифтингът е процедурата, на която се е подлагала, но е спряла, защото не иска да изглежда "изкривена".